Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» [problem] Teks tak muncul pada kotak chat YM
Thu Dec 23, 2010 6:13 am by ibnuismaini

» MANUSIA & KENTUTNYA
Tue Dec 07, 2010 1:15 am by silentintruder

» Teka-teki 4
Sun Dec 05, 2010 5:54 pm by pelita

» Teka Teki 3
Sun Dec 05, 2010 5:45 pm by pelita

» Akhlak
Sat Nov 20, 2010 3:54 pm by lampustudy

» Terjebak: Salah guna ruang sembang
Sat Nov 20, 2010 3:50 pm by lampustudy

» Di manakah berus gigi anda?
Thu Nov 04, 2010 8:47 pm by insan mulia

» Teka teki 2
Wed Nov 03, 2010 11:47 pm by ibnuismaini

» [photoshop] Font Kelihatan Terlalu Kecil
Mon Sep 27, 2010 6:18 pm by ibnuismaini

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

MANUSIA & KENTUTNYA

View previous topic View next topic Go down

MANUSIA & KENTUTNYA

Post  chanda_aku on Mon Dec 06, 2010 1:56 am

MANUSIA & KENTUTNYA
Asslamualikum.....
Ana saja buka thread ni tu pon kalau antum berminat boleh baca seterusnya.Bagaimana atau style kentut antum?...Kalau berminat teruskan baca.Lepas 15 org yg reply thread ni ana kan bagitau antum ni jenis yg mcm mana ....

1. > Orang yang kalau kentut lalu menyalahkan orang lain.
2. > Orang yang menahan kentutnya sampai berjam-jam
3. > Orang yang tahu bila harus kentut.
4. > Orang yang ingin kentut tapi tidak boleh kentut.
5. > Orang yang kalau kentut, orang lain tidak ada yang tahu.
6. > Orang yang tiba-tiba menahan kentutnya bila tiba masa nak kentut.
7. > Orang yang selalu mengira kalau kentutnya bau harum.
8. > Orang yang kalau kentut di ranjang terus dikibaskan baunya ke ranjang orang
lain.
9. > Orang yang kalau kentut tidak bunyi tapi lalu merasa malu sendiri.
10. > Orang yang menyembunyikan kentutnya dengan tertawa terbahak-bahak biar Orang lain tidak dengar.
11. > Orang yang kalau habis kentut menghirup nafas untuk mengganti kentutnya yang keluar.
12. > Orang yang kalau kentut di keluarkan sikit-sikit, sampai bunyi "tit-tit-tit"
13. > Orang yang sering mencium kentutnya sendiri
14. > Orang yang senang mencium kentutnya orang lain.
15. > Orang yang kalau kentut sembunyi.
16. > Orang kalau kentut di dalam air sampai bunyi "blekuthuk-blekuthuk"
17. > Orang kalau kentut sambil mengeluarkan tenaga dalam.
18. > Orang yang mengaku kalau habis kentut
19. > Orang yang boleh menandai bau kentutnya orang lain.

Ana tak paksa sapa2 untuk sertai ni..sebarang kerugian pihak penaja tak
bertanggungjawab. affraid affraid affraid affraid
avatar
chanda_aku
Newbie
Newbie

Posts : 1
MPoints : 4
Join date : 06/12/2010
Age : 27
Location : TanTA

View user profile

Back to top Go down

Re: MANUSIA & KENTUTNYA

Post  silentintruder on Tue Dec 07, 2010 1:15 am

silentintruder lucky no 1 yang reply kat chanda.heheh.bangge pulak. Very Happy

rase-rasenye ade tak sape2 yang nak ngaku dia buang angin macam mane ? haa..cepat2..ini ujian personaliti diri ini...ilmu jugak ni..sape cepat dia dapat... Question

silentintruder
Newbie
Newbie

Posts : 3
MPoints : 3
Join date : 22/10/2010
Age : 26

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum